Spuien maar

Dust yourself off and try again

Naar de wijze woorden van wijlen Aalyiah stof ik de blog maar weer eens af en begin ik aan poging 3.567 (naar schatting). Er is het afgelopen jaar nogal wat veranderd in mijn leven en ik merk dat ik mijn ei daarover graag kwijt wil. Aangezien ik mijn blog ooit ben gestart met het idee om daar lekker te spuien is dat dan ook precies wat ik ga doen.

Wat is er het afgelopen jaar veranderd?

  • Ik ben geen student meer
  • Ik heb een (fulltime) grotemensenbaan
  • Ik eet geen vlees meer
  • Ik sport braaf minimaal 2x per week

Nu lijken deze veranderingen zo op een rijtje misschien niet zo heel spannend maar toch merk ik dat ik mentaal een stuk sterker ben dan een jaar geleden.

Waar ik dan over ga schrijven op mijn blog? Nou, precies waar ik zelf behoefte aan/zin in heb. Mooi streven aangezien ik vaker bewust voor mijn eigenbelang kiezen i.p.v. anderen pleasen. Ik heb in ieder geval weer een uitlaatklepje erbij, joejoeee.

Leave a Reply